Zaman: 16 Eki 2025 12:43

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 37 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2012 11:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Kan grubu: arh
arkadaşlar merhaba; yeni yazılım yaptıranlarda, bu duyduğumuz şıkırtı sesleri tamamen kesildimi yoksa öncekine göre azalmamı oldu? Bende tamamen kaybolmamakla birlikte biraz azaldı. Başka bir farklılıkta hissetmedim açıkçası. Farklar olmalımıydıda olmadı bende yada benmi hissetmiyorum, ne dersiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2012 12:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Kan grubu: arh
97 oktan vede bu zamlardan sonra full den aliyorum. 97 al dediler servisten siz nerden ve kac oktan aliyorsunuz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Nis 2012 11:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ertuğrul
Araç: ASX
Meslek: Barkod
Kan grubu: A+
Benim ASX' im 03.01.2011 trafiğe çıkışlı. Ankara' da Şeref Oto' da kontrol ettirdiğimde hem motor hem de debriyaj için iki ayrı yazılım çıktığını gördüler ve yükleme yapıldı. Arabam iyiydi, şimdi kaymak gibi oldu diyebilirim. Gerek ikinci vites, gerekse geri viteste büyük fark oldu, gayet güzel devirleniyor.

Ankara' da ki arkadaşlara Şeref Oto' ya uğramalarını tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2012 14:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: serkan
Araç: Mit.Asx
Meslek: IT
Merhaba arkadaşlar, bu sağ arkalardan bir yerden gelen gaza bastıkca çıkan şıkırtı sesiyle ilgili bir gelişme varmıdır benim aracımdada aynısı var. Ayrıca üçüncü vitesten ikinciye alırken zor geçiyor asxlerde kronıkmıdır yoksa bendeki araçtamı var bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2012 17:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Aykut
Meslek: Turizm
Kan grubu: A +
Asx lere alınacak benzin shell'den 95 oktan olmalı.. bu araç için 97 oktana gerek yok. bana servisten verilen bilgi budur. Full ve benzeri yerlerden benzin alırsan birşeyler karışırda motora zarar verirsen sonra çok uğraşırsın..

atc1013 yazdı:
97 oktan vede bu zamlardan sonra full den aliyorum. 97 al dediler servisten siz nerden ve kac oktan aliyorsunuz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Haz 2012 11:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
Ben ASX'i yeni aldım (bugün) arabayı (ASX) getiren arkadaş yokuşta çekişten düştüğünü söyledi ben daha test etmedim ama uzun yol şoförü arkadaş öyle olduğunu söyledi bilgisi olan var mı? ya da başına gelen, araba 3 yetişkin 90 ar kiloluk ve full bagajla. Yakıt 0,249 tl km başına (2550 km 635 tl) bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Haz 2012 12:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Meslek: SMMM
2000 devir altına düşünce tork çok fazla düştüğünden yokuşa sorun oluyor ama zamanında vites küçültülürse hiç problem olmuyor. Yeni nesil dizel gibi değil doğal olarak...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Tem 2012 22:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kasım
Arkadaşlar bu yeni yazılımı yükletenler, yüklettikleri yazılımın versiyonunu biliyorlar mı? Ben 2 gün önce Konya Smart otoya gittim bakım için. Bu yeni yazılımdan bahsettim. Tamam onu da kontrol edelim dediler. Aracı almaya gittiğimde yazılımı güncelledik dediler. Fakat aracı 2 gündür deniyorum, düşük viteslerde iyileşme değil aksine gerileme var gibi. Özellikle 1. ve 2. viteslerde kavramıyor, gaz yemiyor gibi. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2012 21:01 
Kullanıcı avatarı

Ben yazılım var mı yok mu biliyorlar mı diye Erzurum Mitsubishi servsinie gittim sağlosun sorumlu arkadaş yada firma sahiplerinden biri genç bir arkadaş servise gelen pek olmadığı (binek araç olarak) için araçtan anlamadığını zaten çok olmadığını söyledi (Erzurum da bütün gün gezdim bir adet ASX gördüm). Neyse ısrarım üzerine bir bakalım dedi aracıma bir alet bağladılar ve 3-5 dakkikada reprograming* yaptılar (*ekranda böyle yazıyordu) araç alt devirlerde bir canlandı bir canlandı anlatamam. İlk bindiğimde pişman olmuştum aldığıma ama şimdi bir güzel oldu tavsiye ederim benim aracın trafiğe çıkış tarihi ocak 2011 bu tarihlerde alanlar yeniden yükletsin bence. Yüktletmeden sonra AS&G kendi kendine açılıp kapandı bir kaç kez ama şimdilerde bir sıkıntı yok tavsiye ederim. Zaten ilgili arkadaş biz bilmeyiz Temsa bilir modunda bize ara ara CD gelir biz bunu cihaza yükleriz gerisini bilmeyiz dedi. Ama hiçbir zorluk çıkarmadılar Erzurum servisini tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2012 12:38 
Kullanıcı avatarı

get1187 yazdı:
Aracıma daha önce yüklenen yazılım ile aracın gücü artmamasına karşın düşük devirlerdeki çekişi artmıştı ve Temsa o yazılımın bir sorun olmaksızın yüklenmesini istemiyordu. Geçen hafta yüklenen yeni yazılım tamamen Temsa'nın servislere bunu yükleyin diye gönderdiği bir yazılım. Şu sürekli gelen şıkırtıyı kesmesi için. Bende o şıkırtı kalmamıştı ( gerçi kışın olmuyordu zaten yazın geliyordu ses) ama yükleme sonrası aracın ilk kalkıştan itibaren daha önce verdiğim gazla çok daha fazla gaz yediğini ve çok daha serileştiğini gördüm. Güç olarak bir değişiklik yok. Sadece düşük viteslerde araç daha çabuk topluyor kendini onuda verdiğiniz gazı kendiliğinden yükselterek yapıyor. Bunun sonucu ilk kalkıştan normal seyir hızına dah çabuk ulaşılırken biraz fazla yakıyormuş gibi oluyor. Ancak normal seyir hızına çabuk geldiğinden yakıtta fazla bir değişiklik olmuyor. Sanırım şehiriçi biraz daha fazla yakıyor, şehirdışı biraz daha az yakıyor.(max %5)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ağu 2012 18:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: carısma avance
Meslek: teknık uzman
Kan grubu: 0rh+
slm arkadaşlar yazılım yanı (ecu) ıyılestırme denen mutIII ıle yapılır bu avans vuruntusu olması halınde GULAL DA FATİH usta tarafındanda yapılabılıyor camlardan gelen ses ıçın yazılıma gerek yok sadece 25 dk da yaptı fatih usta ses tamamen gıdırldı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2012 11:54 
Kullanıcı avatarı

yazılım yükseltmesi yaptırdıktan sonra alt devirlerde çekiş arttı ama yakıt sarfiyatıda arttı hem kalkarken hemde genel olarak

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2012 15:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
oşekilde olmasının varmış demekki bir hikmeti.az yaktırmak adına yapılmış fabrika çıkışı yazılım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2012 10:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Meslek: serbest
Kan grubu: orh+
bu cam sesini kesmek için istanbul avr yakasında tavsiye edbileceğiniz servis varmı.?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2012 13:15 
Kullanıcı avatarı

Camdaki ses kesiliyor ama daha sonra yeniden başlıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 23:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: ersin
Meslek: güvenlik
ikinci el alıren servis yeni yazılımın yükelendiğini bilir mi yuklenmemişse yukler mi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 13:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: ersin
Meslek: güvenlik
mut3 nedir

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 37 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi