Zaman: 01 Eki 2025 08:53

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2012 21:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: ercan
Araç: colt olacak
Meslek: şoför
Kan grubu: arh+
son bomba demek istiyorum buna.. dün sahibinden coma, bizim yavru köpek balığı için vitrin dopingi yaptırdım.. hergün 20 ile 30 kişi bakardı bugün tam 3290 kişi bakmış ilana.. ama tek bir telefon bile yok :LOL: :LOL: ağlanacak halime artık şerefe diyorum satılmayacak bu kerata :beer:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2012 21:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Bekleyeceksin dostum akli basinda biri illaki cikacak.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2012 00:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: neşe
Araç: 2012 colt elegance amt
Meslek: öğretmen
Kan grubu: BRh+
denizhanxx yazdı:
şu yaşıma geldim, daha televizyonda mitsubishi reklamı görmedim. Ha pardon, klimaların reklamı var, arabaların yok :) Bu kadar sattıklarına şükretsinler...

asx reklamı vardı biraralar ....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eki 2012 19:23 

İsim: serkan
Araç: mitsubishi colt
Meslek: İnşaat müh.
Kan grubu: A+
selamlar,

2011 model yeni kasa aracımı 10 gun beklemeden aldıgım fiyata sattım bu sene, bu işler gercekten kısmet işi..Küresel kriz demiştim şu aralar bazı şeylerin başlangıcı 2013 mayıs ayına kadar insanlar kemerleri sıkıyorlar ciddi bir kriz söylentisi var ki umarım söylentide kalır.
birde şu yonden bakmak lazım; eski araçların vergisi ucuz, adamcağız 15 bin' e alıyor 2000 model 1.6-2.0 yuksek beygirli arabayı yılda 200-300 lira vergi veriyor lpg ile tasarruf saglıyor modelli bir arabayı neden alsın arac eski oldugundan satarken de aynı fiyata elden cıkarıyor inanın daha kolay satılıyor

Arkadaşımın piyasada cok tutulan 2012 sıfır dizel full donanım aracı var (marka vermiyeyim ancak peynir ekmek gibi satan model) 11 bin km de sıfırı 44 bin TL aldıgı fiyat 38, satmak istediği 36-37 aralıgında inanın 3 ay bitti belki daha fazla oldu halan satılmıyor arayan soran 2-3 kişi, benzeri yasayan baska yakın bir abim de var, trafikte araç cok piyasada alternatif cogaldı pahalı arac alacak sayılı insanlar birinin eli sıkışsada ucuza alsam diye bekliyor ozellikle bu dönemde

Mitsubishi ye gelince ben şunu düşünüyorum; aracımı severek kullanıyorum, performans-yakıt-konfor-ıvır zıvır herşeyinden memnunum ve sanayiye götürme + yolda bırakma gibi huyları yok.. 5 sene kullandıgın aracı acil ise varsın piyasanın 3-4bin altında sat, fazlasıyla hakkını odemiş oluyor.
bazı markalar çok tutuluyor ancak masraflarını sahiplerine sormak lazım, hersey dısarıdan gorundugu gibi değil, oyüzden forumdaki tavsiyelere uyarak aldığınız aracın size bu güne kadar yaşattıklarına bir bakın ve şu anki ekonomik durumdan dolayı peşin hüküm vermeyin 2014 yılında yeni vergi sistemi geliyor ozaman da piyasada uygun fiyata Colt yok diye söyleneceksiniz.

hayırlı satışlar..

Yerine 2008 AMT Invite alındı :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz