Zaman: 19 Kas 2025 12:31

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: carisma did- 2004
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2013 16:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: davut
Araç: mitsubishi-carisma-2004
Meslek: insaat
arkadaslar bu aileye yeni katildim, herkese selam, ben davut :) bu arac hakkinda bazi bilgileri sizinle paylasmak istedim. sahsen bu araci 2006 yilindan beri kullaniyorum. cok memnunum. injeksiyonlu dizel motoru, 1.9 - 116 peygirlik performansi beni ihya etti. 2006 dan once de 99 model bir carismam vardi, kaza yapana kadar kullandim :kart: aracta yok yok- hiz sabitleyicisi, klima, board computer... vs. yakiti ise deyim yerindesyse adeta cimri. sehir ici 900 km den fazla yol katetiyor, uzun yolda ise bir depo ile 1100 km den fazla yol gidebiliyorum ( tabii ki 2500 deviri gecmemek kaydi ile :) ) benzinli motorlara gore bakimi biraz daha pahali olmasina ragmen dizelin litre degeri ve yaptigi km, herseyi artiya ceviriyor. buradan genel bilgileri verdikten sonra, merak ettigim konu su- neden turkiyede bu model fazla kullanilmiyor. oysa ki carismalarin icindeki - king- bu aractir :vauv: benzinli motorlarin en krali 125 beygir uretirken harcadigi benzin ve yaptigi kilometre ortada. oysa ayni performansi ben did versiyonundan fazlasi ile aldim. haa bu arada araci chip tuning ile 140 beygire cikardim :hot: yakit daha da duserken motor adeta bir canavara donustu...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: